Salut,

     Numele meu este Sorin Murarescu, locuiesc in Timişoara şi sunt pasionat de fotografie şi FILM.
În caliate de membru al EEVA (European Event Videographers Association), sunt preocupat permanent pentru „upgrade”, dezvoltarea personală, motiv pentru care particip la conferinţe, workshopuri video, dezbateri, întâlniri cu alţi videografi.
Mă consider o persoană împlinită pentru că am reuşit să transform prin multă muncă, dăruire, pasiunea pentru videografie într-un business de succes, care îmi aduce multe satisfacţii pe plan profesional.
Am ales această „cale” a oportunităţii de a cunoaşte oameni, obiceiuri şi tradiţii, pentru că reprezintă o mare provocare în surprinderea emoţiilor, detaliilor, a momentelor unice şi a situaţiilor deosebite.       Transmiterea unui mesaj emoţional printr-un limbaj cinematografic mi-a adus un feedback pozitiv de la clienţii mei şi o evoluţie foarte bună în domeniul videografiei de eveniment.
Dacă sunteţi în căutarea unor servicii profesionale de filmare pentru cea mai importantă zi din viaţa dumneavoastră vă invit să consultaţi oferta şi portofoliul video.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat!

     Sorin

EEVA